Новости / Актуелно

Почела грејна сезона у Лозници

Јавно комунално предузеће ,,Топлана“ успешно је стартовало са испоруком топлотне енергије за кориснике услуга на територији града Лознице.

У јутарњим часовима радијатори су прогрејани, и корисници могу очекивати данас у току дана да ће њихови станови бити загрејани.

Важно је истаћи да је за стабилан рад тако великог енергетског система током целе грејне сезоне, неопходно неколико дана постепеног и веома пажљивог оптерећења постројења због преласка из стационарног у динамички режим рада, саопштено је из овог јавног предузећа..

Корисници су у обавези да провере отвореност вентила на инсталацијама, нарочито у објектима који имају уграђене делитеље потрошње топлотне енергије.

Такође, због великих разлика у јутарњим, максималним оствареним дневним и вечерњим температурама спољашњег ваздуха, у наредним данима „Топлана Лозница“ ће наставити са прилагођеним радом постројења и снабдевањем потрошача топлотном енергијом, како је дефинисано Одлуком о снабдевању топлотном енергијом у граду Лозници.

Из Топлане у Лозници апеловали су  на све кориснике да стрпљиво прате загревање својих станова и да пријављују само цурење воде из инсталација и изостајање грејањаа у  целим зградама.

Те врсте кварова могуће је пријавити искључиво позивом на број 015/879-200 локал 320 до 15 часова  или путем е maila office@lotoplana.co.rs.

TOP